1. runde vel overstået
Tirsdag, 03. april 2012 11:56

Så er vi igang ! 1. runde er vel overstået og selvom enkelte havde problemer med at få registreret resultater synes jeg alligevel, at det er lækkert at I alle har været hurtigt ude med at få indrapporteret. Tak for det. De par stykker der havde problemer, tager jeg lige en lille mailkorrespondance med, så vi kan få det på plads til næste runde.

Og så kan jeg kun takke for det store besøgstal her på siden. Siden vi gik i luften har der været 931 besøgende og det synes jeg vidner om, at folk rent faktisk har i sinde at bruge vores site. Og jeg skal gøre mit ypperste, for altid at være opdateret med resultater, stillinger, meddelelser osv osv.

 

/Lars

 
Brug for en mailadresse ?
Tirsdag, 24. januar 2012 16:39

Jeg skal forresten lige huske at sige, at der sammen med sobhorsens.dk følger et ubegrænset antal mailadresser. Så står du og mangler en mailadresse, kan du få en gennem os. Du bestemmer selv hvad du vil hedde, DOG vil der stå sobhorsens.dk efter @'et. Altså eksempelvis Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Dette er blot et tilbud :)

 
Lille tip
Lørdag, 07. januar 2012 11:44

Hvis man vælger et turneringsår under 'Hovedturneringer' i topmenuen og derefter klikker på et hold, kommer der 2 ikoner frem. Det første viser netop dette holds turneringsplan for hele hovedturneringen. Det andet ikon viser hvordan holdet har performet til d.d.

Bare en lille xtra feature :)

 
Hjemmeside og kampprogram.
Torsdag, 05. januar 2012 23:22

Så er vores nye site klar og det samme gælder kampprogrammet.

Jeg vil en af de nærmeste dage sende mail ud til alle kontaktpersonerne, med et lille skriv omkring resultatformidling og brug af InfoBloggen.

Samtidig opretter jeg kontaktpersonerne på hjemmesiden og de vil automatisk få tilsendt en mail med login-oplysninger, så de kan komme i gang. Nu er der jo ikke rigtig noget at komme igang med, før vi skal til at indrapportere resultater, men vi kan lige så godt få det klaret med det samme. Med risiko for, at de så glemmer deres pass inden vi overhovedet kommer igang med sæsonen :) 

For alle vi andre er der kampprogrammet for i år og den forgange sæson at se lidt nærmere på.

 

Men tag godt imod sobhorsens.dk og RIGTIG GO' SÆSON !!

 

- Og er der spørgsmål/forslag/rettelser til hjemmesiden af hvilken som helst art, så send mig en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så skal jeg nok vende tilbage så hurtigt jeg kan.

Mvh Gert & Lars

Senest opdateret: Torsdag, 05. januar 2012 23:35
 
Kommentarer & forslag
Fredag, 25. november 2011 22:03

Skal lige huske at sige, at jeg altid er åben for forslag og hvis du har et tiltag til hjemmesiden som kunne være nyttigt, er du MEGET velkommen til at smide mig en mail på  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Jeg er altid klar til at forbedre vores side eller bare rette en lille ting, I måske er blevet opmærksom på :)

ELLER - sæt det på InfoBlog'en, så alle ad den vej har en chance for at kommentere på forslaget. Denne mulighed er så forbeholdt vore kontaktpersoner, så har du et forslag eller en kommentar du synes skal denne vej, må du få din kontaktperson i klubben til at skrive dette ind.

Senest opdateret: Lørdag, 26. november 2011 09:37
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 9 ud af 10

Nyhedsarkiv

Besøgstæller


Besøgende i dag :11
Besøgende ialt :81394
Siden :18-11-2011

Login